Galéria

6000 elsőéves hallgatóval találkozott a HÖOK

2017. szeptember 08., péntek 14:50

A HÖOK gólyatábori intézkedéseinek részeként indult útjára a HÖOK Gólyatábor Roadshow, melynek keretein belül sport és különböző közösségerősítő programmal járultunk hozzá a rendezvények sikerességéhez, minőségi lebonyolításához. Törekedtünk az ergométer népszerűsítéséhez, az SE HÖK által biztosított egészségügyi szűréssel a preventív szemlélet megerősítéséhez, de számos más színvonalas programlehetőséggel jelentünk meg az eseményeken.

A projekt célja, hogy a sportprogramokkal felhívjuk a figyelmet az aktív mozgásra és az egészséges életmódra. Összesen 12 intézmény 12 gólyatáborában jártunk, ahol mintegy 6000 elsőéves hallgatóval találkoztunk.

A sport és egészségfejlesztés mellett fontos számunkra, hogy a gólyák első tanévét segíteni tudjuk, ezért az idei évben kiemelt szerepet kapott a HÖOK kortárs segítő programja is, a HÖOK Mentorprogram. A Roadshow-n való jelenlét eredményeképpen, a korábbi évekhez képest sokkal több gólya ismerkedhetett meg a Mentorprogram lehetőségeivel, így a jelentkezett mentoráltak létszáma is jelentősen megnőtt.

Azok a rendezvények, melyeken jelen voltunk, elmondható, hogy mindenhol kiemelt cél volt a gólyák integrációja, beilleszkedésének támogatása, a közösségi szellem és egyetemi identitás erősítése. Azt gondoljuk, hogy az említett céloknak meghatározó szerepet kell betölteniük, és szorgalmazzuk, hogy a jövőben is ezekre az alapokra kell fektetni a hangsúlyt, amihez továbbra is minden segítséget meg kívánunk adni.

Eseménynaptár

Január 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Galéria

HOOK 70 es feher © Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája 2015
esu logo transparent ntp  NIT logó  dosz logo  otdt logo  MEFS logó  logo mik
mab logo   logo újnemzedék   MRK logo  FDSZ   FIVOSZ  fekosz logo   odt logo 

face twitter rss

Bejelentkezés Regisztráció

Bejelentkezés

You need to sign in to those awesome features
Amennyiben van már fiókod, jelentkezz be!
Emlékezz rám

Regisztráció

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Név (*)
E-mail cím (*)
E-mail cím újra (*)
Jelszó (*)
Jelszó újra (*)