Galéria

Rendezvények

Üzleti Show vállalkozó  szelleműeknek
2017. november 12., vasárnap 17:47
Magyarország legnagyobb oktatási seregszemléjére, a 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra több, mint 43 000-en voltak kíváncsiak a három nap során.  Az oktatási intézmények standjainál a továbbtanuláshoz szükséges információkat gyűjthették be az érdeklődők, a két színpad programjai pedig a felsőoktatási lehetőségek teljes spektrumát mutatták be, a pénzügyi kultúra fejlesztésétől kezdve, a mobilitási programokon át az egyetemi sportig. A pénteki nap volt a legforgalmasabb, 16 000-en látogattak ki a Hungexpóra.
2017. január 26., csütörtök 13:50
Új helyszínen, nagyobb területen, még több kiállítóval és számos újdonsággal várja látogatóit a 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. A rendezvény célja, hogy a pályaválasztók minél jobban megismerjék a felsőoktatásban és továbbképzésben rejlő valamennyi lehetőséget: intézményeket, ösztöndíjakat, szakmákat, duális képzéseket, nyelviskolákat, a hallgatói életet, sőt, ezen túlmenően karrierépítési tanácsokat is kapjanak. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje2017. január 19-21. között lesz a budapesti Hungexpón, szinte az összes felsőoktatási intézmény részvételével. A belépés ingyenes.
2016. november 16., szerda 14:59
Jogi és szervezői ajánlások 2015 nyarán fogadta el a felsőoktatási törvény módosítását a parlament, mely a gólyatáborok minőségbiztosítása érdekében lényeges változtatásokat tartalmaz és szabályozza a szervezők felelősségét. Fontos kritérium, hogy tisztázták a hallgató és az egyetem jogviszonyát. A felsőoktatási intézmény hivatalos nevének felhasználásával szervezett rendezvény a rendezvény programjainak tartalmáért felelős személy (szervező) kérelmére a szervezeti és működési rendben meghatározott engedéllyel tartható. A rendezvény részvételi felhívásának a szervező nevét tartalmaznia kell. Ajánlásokat fogalmaztunk meg a házirend, a szervezői feladatok, a gólyatábori szabályzat, valamint azok szempontjai és a jogi segédlet összeállítására is, melyek az alábbiakban letölthetők.
2016. augusztus 11., csütörtök 10:55
Idén, a szokásostól eltérő módon, Keszthelyen, a Hotel Helikonban kerül megrendezésre a soron következő Vezetőképző. Az előkészületek során a szervezők nagy hangsúlyt fektettek a tavaszi vezetőképző után begyűjtött visszajelzések, észrevételek, fejlesztési javaslatok beépítésére. Kitüntetett helyzetbe kerülnek az interaktivitásra épülő feladatok, a tréningek és a csapatmunkán alapuló workshopok.
2015. november 03., kedd 13:51
A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája 2015. október 17-én Pécsen rendezte meg a soron következő rendes Közgyűlését. A napirendi pontok között szerepelt többek között a közéleti ösztöndíjakra vonatkozó ajánlás, a hallgatói szolgáltatásokkal, a hallgatók bevétel-, illetve kiadás szerkezetével kapcsolatos kutatás jelenlegi státuszának bemutatása; továbbá, Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke széleskörű tájékoztatást tartott a Közgyűlésen az őszi jogszabály-módosításokról is, különös figyelemmel hallgatókat érintő rendelkezésekre. Emellett szó esett egy új kortárssegítő program indításáról, a Tehetség Mentorprogramról; valamint a Közgyűlés végén tisztújításra is sor került, aminek következtében Molnár Zalán, leköszönő elnökségi tag helyére Simon Balázst választotta meg a Közgyűlés.
2015. október 17., szombat 13:39
1. oldal / 2

Eseménynaptár

Január 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Galéria

HOOK 70 es feher © Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája 2015
esu logo transparent ntp  NIT logó  dosz logo  otdt logo  MEFS logó  logo mik
mab logo   logo újnemzedék   MRK logo  FDSZ   FIVOSZ  fekosz logo   odt logo 

face twitter rss

Bejelentkezés Regisztráció

Bejelentkezés

You need to sign in to those awesome features
Amennyiben van már fiókod, jelentkezz be!
Emlékezz rám

Regisztráció

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Név (*)
E-mail cím (*)
E-mail cím újra (*)
Jelszó (*)
Jelszó újra (*)