Galéria

EDUCATIO KIÁLLÍTÁS 2017 – Továbbtanulnál? Itt a helyed!

2016. november 16., szerda 14:59

Új helyszínen, nagyobb területen, még több kiállítóval és számos újdonsággal várja látogatóit a 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. A rendezvény célja, hogy a pályaválasztók minél jobban megismerjék a felsőoktatásban és továbbképzésben rejlő valamennyi lehetőséget: intézményeket, ösztöndíjakat, szakmákat, duális képzéseket, nyelviskolákat, a hallgatói életet, sőt, ezen túlmenően karrierépítési tanácsokat is kapjanak. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje2017. január 19-21. között lesz a budapesti Hungexpón, szinte az összes felsőoktatási intézmény részvételével. A belépés ingyenes.

Az oktatási rendezvény szervezői kibővített programkínálattal és szélesebb kiállítói palettával készülnek 2017-re. A felsőoktatás hazai képviselői mellett számos nemzetközi partner is megjelenik a kiállítók között, támogatva azt az elképzelést, hogy az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás egy regionálisan is ismert, a közép-európai térségben is mérvadó oktatási kiállítás legyen.

A három napos seregszemlén közel 200 kiállító 18 országból, és mintegy 33.000 látogató vesz részt évről évre. Hazai és külföldi intézmények jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésekről, a szokásokról, a kollégiumi elhelyezésről, a tanulmányokat követő jövőképről, vagy az oktatási innovációkról.  A rendezvényen kiemelt szerepet kap a karriertervezés. A duális képzési helyek és a leendő munkáltatók aktuális gyakornoki és karrierprogramjaikkal jelennek meg, a még bizonytalanok pedig pályaorientációs tanácsadók segítségével találhatják meg a számukra kedvező irányt.

A kiállítás a Syma csarnokból a Hungexpóra költözik, így a korábbihoz képest jelentősen megnőtt terület több kiállítóra, nagyobb látogatói létszám befogadására és kényelmesebben elérhető szolgáltatásokra nyújt lehetőséget. 2017-ben 40.000 látogatót várnak a szervezők.

A három napos oktatási szakkiállítás során két színpad előadói gondoskodnak az információk teljes körű átadásáról. Míg a nagyszínpad az intézmények bemutatkozási helyszínéül szolgál, addig a lounge-os kialakítású karrierszínpadon hazai és nemzetközi sikertörténetekről, izgalmas szakmákról lesz szó elismert szaktekintélyek előadásában.

További részletek: http://educatioexpo.hu/

Eseménynaptár

December 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Galéria

HOOK 70 es feher © Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája 2015
esu logo transparent ntp  NIT logó  dosz logo  otdt logo  MEFS logó  logo mik
mab logo   logo újnemzedék   MRK logo  FDSZ   FIVOSZ  fekosz logo   odt logo 

face twitter rss

Bejelentkezés Regisztráció

Bejelentkezés

You need to sign in to those awesome features
Amennyiben van már fiókod, jelentkezz be!
Emlékezz rám

Regisztráció

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Név (*)
E-mail cím (*)
E-mail cím újra (*)
Jelszó (*)
Jelszó újra (*)