Pont Ott Parti 2021

Az idei évben is megrendezzük a hivatalos felsőoktatási ponthatárváró rendezvényt, a Pont Ott Partit!

A belépés ingyenes!

Gyere, és izguljunk együtt az egyetemi ponthatárokért. Töltsd vidám és önfeledt környezetben leendő egyetemista léted első meghatározó eseményét!

Koncertekkel, sportolási lehetőséggel és számos érdekes programmal várunk az

ELTE Lágymányosi Campusán

2021. július 22-én. 

Program:

15:00 - kapunyitás
15.00 - színpadi programok
20.00 - felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése
20.30 - színpadi programok
22.30 - zárás

/A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják/


A fellépők mellett számos érdekes programmal, kiállítói aktivitásokkal és sportolási lehetőségekkel várunk Benneteket, hogy még érdekesebbé tegyük a ponthatárok kihirdetése előtti órákat.


Éld meg egy jó társaságban első egyetemista élményed! Találkozzunk a Pont Ott Partin!

További részletekért, és hogy ne maradj le a legújabb infókról, ne felejts el visszajelezni a Facebook eseményben.

https://fb.me/e/OGdjsyV1

A rendezvényre való belépéskor igazolni szükséges a Covid-19 védettséget, védettségi igazolvánnyal vagy a hivatalos, védőoltást igazoló EESZT applikációval.

 

Ha nem budapesti vagy, itt egy kis segítség a tömegközlekedéshez:

1, Keleti Pályaudvarról: szállj fel az M4 metróra a Rákóczi térig mely 2 megállót, majd szállj fel a 4-es vagy 6-os villamosra  (Móricz Zsigmond körtér M vagy Újbuda-központ M felé tartó járatra) és utazz 5 megállót a Petőfi híd, budai hídfőig. A villamosról leszállva 9 perc séta az ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb. 

2, Déli Pályaudvarról: sétálj a Nagyegyed utca állomásra, mely kb. 2 perc, majd szállj fel a 17-es vagy a 61-es villamosra, (Móricz Zsigmond körtér M vagy Savoya Park felé) utazz 4 megállót a Budaörsi útig /Villányi útig. Szállj fel a 212-es buszra (Boráros tér H felé - 7 megálló) és utazza Petőfi híd, budaihídfőig. A busszról leszállva 8 perc séta az ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb. 

3, Népligetből: menj a Vajda Péter utcai megállóba mely kb. 8 perc séta. Szállj fel az 1-es villamosra (Kelenföld vasútállomás M felé). Utazz 6 megállót az Infoparkig. A villamosról leszállva 9 perc séta az ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb.

4, Újpest-Városkapu: szállj fel az M3-as metróra, (Lehel tér felé) és utazz 3 megállót egészen a Göncz Árpád városközpontig. Szállj át az 1-es villamosra (Kelenföld vasútállomás M felé) és utazz 19 megállót az Infoparkig. A villamosról leszállva 9 perc séta az ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb.