ELTEfeszt 2018 - Hogy könnyebb legyen a választás

Minden évben nehéz választás a középiskolások és családjaik körében, hogy melyik felsőoktatási intézményben folytatassa tanulmányait a végzős diák. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem izgalmas előadásokkal, látványos kísérletekkel, interaktív workshopokkal várja a középiskolásokat 2018. október 12-én, pénteken.

A Trefort-kerti campusra szervezett összegyetemi nyílt napon a továbbtanulás előtt álló fiatalok minden szükséges tudnivalót egy helyen szerezhetnek meg.

Az ELTE hatodik alkalommal szervezi meg pályaválasztó fesztiválját, ahol az intézmény összes kara bemutatkozik, és a középiskolások első kézből kaphatnak információt többek között az egyetem képzési kínálatáról, a nemzetközi programokról, a Hallgatói Önkormányzat munkájáról vagy akár a sportlehetőségekről. Az ELTE neves kutatói és oktatói egész nap előadásokkal, mintaórákkal és interaktív programokkal adnak ízelítőt tudományos tevékenységükből, miközben színes, szórakoztató szabadidős eseményeken és nyereményjátékokon is részt vehetnek az érdeklődők.

A részletes programkínálaton itt éritek el: ELTEfeszt 2018

Forrás: www.elte.hu/eltefeszt