Ilyen volt a 2023-as Pont Ott Parti

Idén is együtt vártuk a felsőoktatási ponthatárok bejelentését, ezúttal nem máshol, mint a Budapest Parkban!

15 órakor megnyitottuk a kapukat, a nagyszínpadon pedig nem sokkal ezután egy kerekasztal beszélgetésbe hallgathattak bele az érdeklődők, amelyben az egyetemi támogatások világához nyújtottak egy gyorstalpalót a beszélgetők.

Első fellépőként 18 órakor megérkeztek az OTL-es srácok; Filo, Atka és Nasiimov egészen a pontok kihirdetéséig zenéltek a fiataloknak. Ahogy közeledtünk a 20 óra felé, az izgatottság megtöltötte a Parkot, mindenki tűkön ülve várta, hogy elinduljon a ponthatárok kihirdetése, és nem is kellett sokáig izgulni, ugyanis 19:58-kor elindultak a ponthatárok a kivetítőn, és záporozták az sms-ek a jelentkezőket. Az ünneplésre 21 órakor a Hundred Sins érkezett a színpadra, fergeteges hangulatot teremtve ezzel a frissen felvettek között. Az este további részében pedig 22 órától kezdetét vette az Afterparty, ahol neves magyar dj-k szórakoztatták résztvevőket egészen 3 óráig.

Vidéken sem izgult egyedül senki, ugyanis Debrecenben, Egerben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden és Zalaegerszegen is várta az érdeklődőket a POP.