Indul a Vidék Kaland!

Ha 18-35 éves városi fiatalként érdeklődsz a vidéki élet, a mezőgazdaság iránt, és szívesen eltöltenél egy hetet a nyáron egy fiatal gazdánál, akkor jelentkezz a Vidék Kaland Programra!

Ez a kezdeményezés lehetőséget ad arra, hogy a résztvevő belelásson egy gazdaság működésén keresztül a gazdák életébe, hogy hogyan telnek a mindennapjaik. Kaland és egyben kihívás is, hiszen nem turistaként, hanem a gazdaság munkatársaként lehet a tapasztalatokat megszerezni.

A Program korábbi hat éve alatt 187 fiatal szerezhetett közvetlen élményeket a gazdálkodásról. Képek, élmények a korábbi időszakról a Vidék Kaland Facebook oldalán!

A Vidék Kaland Programra az érdeklődőknek pályázniuk kell. Ehhez április 18-ig ki kell tölteni a jelentkezési űrlapot és külön el kell küldeni egy fényképet. A jelentkezőket személyesen meghallgatják az AGRYA munkatársai és ez után választják ki azt a 25-35 fiatalt, aki a programban részt tud venni. Részletek a pályázati felhívásban.

Ezt mindenképpen alaposan olvassa át a jelentkező!

Pályázati felhívás itt érhető el:

https://videki-fiatal.hu/sites/default/files/hirek/csatolmanyok/videk_kaland_palyazati_felhivas_2019.pdf

 

A jelentkezési űrlaphoz kattints ide: https://agrya.hu/videk-kaland-jelentkezesi-urlap

 

A Vidék Kaland Programnak semmi köze sincs az egyik kereskedelmi csatornán szervezés alatt levő, gazdákhoz kapcsolódó reality showhoz. Attól az AGRYA mereven elzárkózik, ahhoz nem ad semmiféle segítséget, támogatást, mivel a műsor szellemisége ellentétes az AGRYA elveivel.

A Vidék Kaland nem reality show, hanem maga az élet!