A jubileumi KEK 15 sportággal várja az érdeklődőket

2024 tavaszán, február 29. és március 2. között ünnepeljük a XV. KEK-t, amelyet az ELTE sportegyesülete, a BEAC és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közösen szervez.

Idén különleges alkalomhoz érkezünk, hiszen a jubileumi évfordulóra való tekintettel a sportágak száma 15-re bővült! Futsal, alumni foci, nagypályás labdarúgás, kosárlabda, röplabda, asztalitenisz, sakk, darts, futás, e-sport, cheerleading mellett először kerül megrendezésre a vízilabda torna, valamint bemutatkoznak a tájfutás, a polefitness és a tánc is.

Simon Gábor, a KEK főszervezője elárulta, hogy az idei rendezvényen először szerepel majd a vízilabda, a Magyar Vízilabda Szövetség támogatásával, BEAC vízilabda szakosztályának szervezésében. Emellett a szombati napon a 4. KEK Run – 1100 m-es futópályáján több száz futó vesz részt az Orczy-parkban, és megrendezésre kerül a KEK öregdiák kispályás labdarúgó bajnoksága is. A hagyományos sportágak mellett bemutatkozik az e-sport, valamint sportági bemutatókat is láthatnak a kilátogatók.

Nevezni a legtöbb csapatsportágra a kekbudapest.hu oldalon lehetséges. Ne hagyd ki ezt az izgalmas sporteseményt!