Fuss az EFOTT-ra

Az EFOTT idén is rengeteg színes programmal várja a fesztiválozókat. A zenei és kulturális események mellett külön figyelmet kapnak a sportolási lehetőségek is, melyek közül kiemelkedik a Fuss az EFOTT-ra, mely július 11-én kerül megrendezésre. Ez nem csupán egy egyszerű sportprogram, hanem egy hagyományőrző és értékteremtő kezdeményezés is.

Az esemény kiváló alkalom arra, hogy a fesztiválozók kipróbálják magukat egy sporteseményen, és megtapasztalják a közösségi futás örömét. A közös futás egyedülálló is, mert a résztvevők együtt küzdenek meg a távval, bátorítják egymást, és osztoznak a sikerélményben. Ez a közösségi élmény egyedi lehetőséget nyújt arra, hogy a fesztiválozók ne csak este látogassanak el az EFOTT-ra, hanem aktív részeseivé váljanak egy összetartó és támogató közösségnek is.

A Fuss az EFOTT-rát idén először szervezzük meg.  A közel 5km-es útvonal a fesztiválhoz bevezető út és a főút kereszteződésétől fog indulni, és egyenesen az EFOTT házigazda egyeteméhez, az Óbudai Egyetem bárjához fog  megérkezni. A csomagok sem fogják hátráltatni a futókat, mivel az indulási ponttól egészen a fesztivál területéig szállítják a szervezők. Az 1395 forintos Fuss az EFOTT-ra jeggyel egyszerre egy csütörtöki napijeggyel is gazdagodnak a résztvevők.