Tekerj az EFOTT-ra

Az EFOTT fesztivál keretében immár hagyománnyá vált esemény, a Tekerj az EFOTT-rát idén is megszervezzük, lehetőséget biztosítva mindazoknak, akik nemcsak a fesztivál zenei programjai miatt látogatnak el, hanem szívesen vesznek részt egy-egy közösségi sporteseményen is. A rendezvény célja, hogy összekösse a szórakozást a sportolással, és egyben felhívja a figyelmet a mozgás fontosságára. 

A közel 40 km hosszú túra Gárdonyból indul, és Székesfehérváron keresztül vezet az EFOTT fesztivál helyszínére.  A csomagok sem fogják hátráltatni a biciklizőket, mivel az indulási ponttól egészen a fesztivál területéig szállítják a szervezők. Az 1395 forintos Fuss az EFOTT-ra jeggyel egyszerre egy csütörtöki napijeggyel is gazdagodnak a résztvevők. 

 

A "Tekerj az EFOTT-ra" nem csupán egy kerékpáros túra, hanem egy közösségi esemény is, amely a sport és a hagyományőrzés jegyében zajlik, és minden évben új energiákkal tölti fel a résztvevőket. Az esemény nyitott minden korosztály számára, és hozzájárul a baráti kapcsolatok ápolásához, új ismeretségek kötéséhez, valamint az egészséges életmód népszerűsítéséhez.