Sport trendek a Kárpát-medencében konferencia

Tizedik alkalommal szervezi meg a BEAC, az ELTE, és a HÖOK a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját, melynek első napján a jubileumi évforduló alkalmából „Sport trendek a Kárpát-medencében” címmel konferenciára kerül sor.

A konferencia célja, hogy a közös sportolás öröme mellett az öt országból érkező egyetemisták megismerhessék a legújabb divatokat, trendeket a sport területén, valamint az ágazatot érintő nemzetpolitikai és oktatási fejlesztések magyar felsőoktatási intézményekre gyakorolt hatásait.

A konferenciára várjuk szeretettel a budapesti, vidéki, valamint határon túli egyetemek hallgatóit, sportolóit, az ifjúsági szervezetek vezetőit, a magyar sportélet szakembereit és a sportági szövetségek képviselőit.

A konferencia részeként a legújabb sport trendeket felvonultató cégek, szervezetek kiállításával a KEK EXPO-n még inkább elérhető közelségbe kerülnek az újdonságok, friss fejlesztések, dinamikusan fejlődő új sportágak, sporteszközök.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az alábbi felületen.

A részletes program, valamint az előadók bemutatkozása elérhető lesz a facebookon.

A konferenciát követően, a február 28. - március 2. között zajló esemény során három sportágban (kosárlabda, röplabda, futsal) sportolhatnak a magyarországi, és a határon túli magyar felsőoktatási intézményekből érkező hallgatók.

Részletes információk: http://kek.elte.hu/