Tekerj az EFOTT-ra idén is!

Kihívás, kaland, sport… érkezz idén is két keréken az EFOTT-ra! Tekerd körbe velünk a Velencei-tavat, és megajándékozunk egy napijeggyel az első napra, valamint egy Start-csomaggal.

2023-ban már több túraútvonal közül is választhatsz: Gárdonyból, Veszprémből és Székesfehérvárról is indulnak csoportok. Bármelyik útvonalat is választod, az EFOTT bejáratához közösen fogunk megérkezni, ezzel megkezdve az egy hétig tartó bulizást. 

Gárdonyból az út 40 km hosszú, Székesfehérvárat érintve. A túra 9.30-kor indul a Keszeg utca 85.-ből. 
Az EFOTT házigazda Pannon Egyetem jóvoltából a bevállalósak Veszprémből is indulhatnak egy kicsit korábban, hogy a két csapat egyszerre érjen Székesfehérvárra. Indulás: 7:30, a Jutasi út 34. szám alól. 
Ha veszprémi vagy, de a teljes trip kicsit sok lenne, van lehetőséged vonattal lejönni Székesfehérvárra bicikliddel együtt, és ott csatlakozni a többiekhez.

Biciklibérlésre is van lehetőség a gárdonyi és a veszprémi indulási helyszínen mindösszesen 3000 Ft-ért, melynek árát az induláskor tudod fizetni. A biciklit az indulás helyszínén tudod átvenni, és az EFOTT bejáratnál leadni. Amennyiben szeretnél kerékpárt bérelni, a jegyvásárlás során tudod jelezni számunkra.

A csomagodról is gondoskodunk. Az indulási ponttól egyenesen a fesztiválhoz szállítjuk őket, és a bejáratnál őrzött területen tudod majd átvenni. 

A jegy ára 1949 Ft, melyek már elérhetőek az alábbi linken: https://tickets.efott.hu/tickets/efott-2023

Sportolj, és bulizz egyszerre már az EFOTT felé vezető úton is! 

Kövesd be a “Tekerj az EFOTT-ra! 2023” Facebook eseményt további információkért, és hívd meg barátaidat is!