Íme a Mentorfactor győztesei!

Élő közönség nélkül, de változatlan érdeklődés mellett zajlott a 2021-es Online Mentorfactor, melyen 11 egyetemista lépett fel a Trip Hajó színpadán.

Május 21-én gyűltek össze az ország minden tájáról, a selejtezőn továbbjutott fiatal előadók, hogy elkápráztassák tehetségükkel a facebook mögött ülő közönséget, és a zsűrit: Lábas Vikit, Király Viktort és Lotfi Begit.
 
A rendezvényt immáron második alkalommal szervezte meg a HÖOK két legnagyobb kortárssegítő programja, a HÖOK Mentorprogram, mely a felsőoktatásba hátránnyal érkező fiatalok számára nyújt segítséget, valamint a Stipendium Hugaricum (SH) Mentorhálózat, mely az SH ösztöndíjjal hazánkba érkező külföldi hallgatókat segíti. Ennek megfelelően a tehetségkutatón magyar és külföldi hallgatók is felléptek.

A színvonalas előadások kiélezett küzdelmet eredményeztek, melyben az alábbi hallgatók kerültek kiemelésre:
   I. Csendom Anna /DE
   II. Samer Batbouta /BME
   III. Kosztik Diána /EKE

A győztes pedig az EFOTT színpadán is felléphet, így ha szeretnéd Annát élőben is meghallgatni a 2021-es EFOTT-on megteheted.

A különdíjat pedig - egyedüli nem zenés produkciójával - Amir Akhmetzhanov (BME) kapta, aki kártyatrükkökkel varázsolta el a zsűrit. A rendezvényt követően váratlanul még egy különdíj is kiosztásra került, ugyanis Lábas Vikinek annyira megtetszett Nagy Krisztina énekes-gitáros előadása, hogy egy gyors duettre is összeáltak, feldobva ezzel az éppen bontással foglalatoskodó stáb hangulatát.
 
Amennyiben visszanéznéd vágatlanul a teljes show-t, alább teheted meg!
(Ha a böngésződ nem töltené be, kattints a "Megtekintés Facebookon" gombra, és máris elindul a lejátszás.)

Budai Marcell