Támogassa szervezetünket adója 1 százalékával!

A HÖOK a Hallgatókért Alapítvány számára kiemelten fontos a közösségek építése, a hagyományok ápolása és a kapcsolatok erősítéséhez szükséges feltételek biztosítása.

Az idei évben az Alapítvány egyik fő célkitűzése, hogy olyan közösségépítő, közösségteremtő rendezvényeket szervezzen, melyek egyszerre támogatják egykori HÖOK tisztségviselők régi hallgatótársakkal történő találkozását, valamint lehetőséget adnak a jó példák elsajátítására a jelenlegi hallgatói képviselőknek, így támogatva szakmai útjukat.

Kérjük támogassa szervezetünket adója 1 százalékával!

Az 1+1 %-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2017-es személyi jövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet.

A rendelkezést 2018. május 22-éig benyújthatja: 

  •  a személyi jövedelemadó-bevallás részeként (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen), 

  • az e-szja felületen az online kitöltő programsegítségével (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen)

  • a 17EGYSZA (csatoltunk levelünkhez) jelű nyomtatványon (elektronikus úton, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen eljárva, lezárt borítékban).

  • a 17EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként (postai úton, vagy a személyesen a NAV ügyfélszolgálatain)

Fontos, hogy a 2018. május 22-ei határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.

                                                      

Szervezetünk neve: A HÖOK a Hallgatókért Alapítvány

Adószáma: 18581687-1-42