Három film, amit akkor nézz meg, ha magad alatt vagy

Ha rossz a kedvem, két opció jöhet szóba a filmek terén: vagy egy olyan nevetségesen gagyi és vicces filmet nézek meg aminek semmi értelme, de nagyon jót tudok nevetni rajta vagy egy mélyenszántó, picit depressziós filmet, amitől a végére vagy jobb kedvem lesz, mert rájövök, hogy a saját problémáim eltörpülnek a filmben látottakhoz, vagy még mélyebbre süllyedek. Ekkor viszont jöhet az első opció és megnézek valami bugyuta kis limonádé filmet. 

Életrevalók

Egy időben nagyon felkapott film volt, de szerintem sokkal több a jelentése a filmnek, mint sokan gondolják. Megtaláljuk benne a szeretetet, odaadást, a diverzitást, valamint a barátságot. Engem mindig elgondolkodtat ez a film miután megnézem, és nagyon elgondolkodtat.

letrevalók

 

Marley meg én

Ez az a film, amelyiken kivétel nélkül minden alkalommal sírok, bömbölök és hibáztatom az univerzumot, hogy a kutyák nem élnek örökké. Viszont van benne valami keserédes. Bemutatja egy család bővülését, és azt, hogy egy kutya mennyi életszakaszon átkísér minket és alkalmazkodik a változásokhoz. Akinek van kiskedvence, vagy szereti az állatokat annak ez a legszebb és legszomorúbb film egyben. 

marley

 

Nagyfiúk

Számomra ez meríti ki a bugyuta és vicces filmet. Tulajdonképpen nem sok értelme és mondanivalója van a filmnek, viszont nagyon jókat tudok rajta nevetni. Ha rossz a kedvem és ez megy a TV-ben garantáltan elmúlik a bánatom.

nagyfiúk

 

+1 Jóbarátok

Engedjétek meg, hogy egy sorozatot is ajánljak nektek. A Jóbarátok az a sorozat, amelyet bárhol, bármikor és bármekkora mennyiségben képes vagyok megnézni. A leges legkedvencebb sorozatom, és ez garantáltan mindig jókedvre derít. Tudom, hogy a világon nincs még egy olyan ember, aki ne ismerné, viszont, ha még nem láttad egyben folytatólagosan a sorozatot, akkor nagyon ajánlom! Ha rossz a kedved akkor azért, hogy jobb legyen, ha pedig jó a kedved azért, hogy még jobb legyen!

friends

 

Bajkó Kinga

Gifek forrása: giphy.com