HÖOK FILE ZENEAJÁNLÓ

Ezen a héten én hoztam 5 dalt, amit szeretettel ajánlunk a figyelmedbe! Csapjunk is bele!

Íme:

1 dal, ami emlékeztet: Éld jól az életed! - Bagossy Brothers Company – Fordul a világ

Hallgasd meg ezt a dalt, ha egy kicsit szeretnél elmerülni - a világban, az érzelmeidben, a gondolataidban. Ez a dal az elmúlt másfél év bizonytalanság, kilátástalanság, megpróbáltatás után reményt ad, egy új fejezet kezdődik életünk könyvében, a történetet pedig Te írod! Éld jól az életed: figyelj oda magadra, a környezetedre, élj tudatosan („értékből csak mértékkel fogyasszunk”), fedezd fel a világot, kirándulj, higgy és szeress. Fordul(t) a világ, megváltozik sok minden, változzunk vele mi is: legyünk jobbak, mint tegnap voltunk!

1 dal, ami könnyeket csal a szemedbe: A Great Big World, Christina Aguilera - Say something 

A bánat és a szomorúság ugyanolyan természetes érzelem, mint az öröm és a boldogság. Ahogy a jó érzéseket, úgy a rosszakat is fogadd be, éld át, ne nyomd el, mert úgy nem lesz könnyebb. Ez egy dal, ami a szerelemről, a búcsúról, az elengedésről és a lemondásról szól. Alakulhat úgy az élet, hogy ami a legnagyobb boldogságod jelentette egykor, mára már csak fájdalmat hagyott maga után. De sose félj újrakezdeni, felállni, tovább menni. Hallgasd meg ezt a dalt, és emlékezz arra, mi mindent tanultál belőle!

1 dal, ami megnyugtat: Ed Sheeran - Photograph 

Nem volt könnyű választani Ed Sheeran dalai közül - megindító szinte mindegyik. Egyik nap, amikor hazafelé sétáltam, a Spotify választotta nekem ezt a dalt, így esett erre a választásom. Órákig csak ezt hallgattam, pedig már ismertem egy ideje - de ez alkalommal a szövege nagyon megfogott. A szeretetről, a szerelemről szól, ami gyógyító, amiért érdemes élni, amit majd egyszer magunkkal viszünk, ha eltávozunk innen. Mindazt a jó érzést és emléket idézi fel ez a dal, amit a fényképeinkben őrzünk, mintha így akarnánk megállítani az időt, megőrizni a pillanat varázsát, amit a szívünkbe zártunk - és amit rólunk őriznek mások, a saját képeikben, emlékképeikben. Mindannyian szeretünk, és olykor elveszítünk valakit, de akit igazán szeretünk, örökké velünk marad.

1 dal, ami megtáncoltat: Arsenium: Rumadai

Irány a táncparkett! Ha már alig vártad, hogy mehess bulizni, ez az a dal, ami nem hiányozhat a lejátszási listádból! Amint elkezdődik, garantáltan táncra perdülsz tőle! Nem hiába mondhatni „kötelező” eleme a legtöbb egyetemi bulinak! Ezt a dalt az egyetemisták közössége ajánlja szíves figyelmedbe. Hallgasd meg és táncold át az éjszakát!

1 dal, amit nem fogsz tudni kiverni a fejedből: Jawsh 685, Jason Derulo - Savage love

Tiktok ide vagy oda, ezt a dalt legalább egyszer biztosan hallottad már, és ha így volt, valószínűleg napokig dúdoltad! Fülbemászó, dallamos, vidám – minden, amire egy borús napon (is) szükséged lehet. Hallgasd ezt a dalt, ha ki szeretnél kapcsolódni, ha egy kicsit csak a zenére szeretnél koncentrálni. Majd írd meg nekünk, hány napig dúdoltad!


Fecser Zsuzsanna