Öt zene, amit mindenképpen meg kell hallgatnod, ha magad alatt vagy! - szerintünk

Ismerős az az érzés amikor rossz kedved van ezért szomorú zenéket hallgatsz, hogy még rosszabb kedved legyen? Különös, de valahogy ilyenkor mégis jó megható és elgondolkodtató zenéket hallgatni, mert valahogy mégis feltöltenek. Majd annyit veszel észre, hogy a szomorú zenék helyett már a pörgős és vidám zenéket hallgatod. Fura, de olyan jó.

Ne-yo - So sick
Ez a zene 2006-ban jelent meg, amikoris 10 éves voltam, de azóta is hallgatom a néhai szomorú pillanataimban, sőt sokszor a kocsiban a hátsóülésen erre képzelem el a saját videóklipem, ahogy bámulok ki az ablakon. 

Szakács Gergő - Képtelen
Szakács Gergő az egyik kedvenc hazai előadóm, ugyanis zseniális dalszövegeket ír. Ez szerintem egy nagyon találó zene, de fontos, hogy fogadjuk el a változásokat magunkon és ne csak más, hanem a saját szemünkkel is fogadjuk el és szeressük magunkat! ❤️

Avicii - Waiting for love
Ez a zene az számomra, ami bárhol, bármikor elhangzik, én önkéntelenül elkezdek mosolyogni. Eszembe juttatja a nyarat, a jóidőt, a meleg szellőt és a hideg fröccsöket. 

Akon - Right Now
Ezt a zenét két okból is nagyon szeretem. Rengeteg koncerten és fesztiválon jártam már életemben, de a 2018-as Campus Fesztiválon volt életem legjobb koncertje, amikor Akon lépett fel. Őrületes volt a hangulat, az előadása, így ez a zene mindig ezt idézi fel bennem. A másik pedig egy kicsit bugyuta indok: évekig azt énekeltem a refrénnél, hogy Copacabana, majd pár éve világosítottak fel, hogy Akon a refrénnél azt énekli, hogy „up right now na na”. Hupszi! 

Dua Lipa - One kiss
Dua Lipa az az előadó, akinek kivétel nélkül minden zenéjét szeretem és valahogy ez az egyszerű kis zene mindig jobb kedvre derít. Illetve tipikusan azok táborát erősítem, akinek ha megtetszik egy zene, egy héten keresztül hallgatja 0-24-ben, majd hetekig meg sem bírja hallgatni, de ennél a zenénél valahogy nem ezt történt. 2 éve minden héten legalább egyszer meghallgatom. 


A lényeg, hogy zenével vagy anélkül lássátok meg minden napban a szépet és a jót, mindenből próbáljátok kihozni a maximumot és többet koncentráljatok magatokra! 

kinga_zene

Bajkó Kinga

A kép forrása: unsplash.com