Kárpátaljai egészségügyi szűrés a HÖOK Külhoni Programmal

Március 1-4. között újra Kárpátaljára látogatnak általános egészségügyi szűrővizsgálatokat végezni a Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzatának vezetésével.

 

Az eseményből kiderül, hogy a vizsgálatok a következők: Fizikális vizsgálat, vércukor vizsgálat, vérnyomás mérés, véroxigén mérés, EKG vizsgálat, vizelet vizsgálat, koleszterinszint mérés, fogászati szűrés, táplálkozási tanácsadás, gyógyszerészeti tanácsadás, mozgásszervi vizsgálat.

A vizsgálatokra előreláthatólag a következő időpontokban és helyszíneken kerülnek megrendezésre:

március 1. csütörtök 14:00-tól vizsgálat Gát (helyszín a helyi iskola épülete) - utolsó beteg fogadása 19:00

március 2. péntek 10:00-tól vizsgálat Csonkapapi, de ide várjuk a Kispapi lakosokat is (helyszín a Csonkapapi Tanulmányi Központ) - utolsó beteg fogadása 17:00

március 3. szombat 10:00-tól vizsgálat Beregsom (helyszín a helyi iskola épülete) - utolsó beteg fogadása 17:00

március 4. vasárnap 13:00-tól vizsgálat Harangláb ( (helyszín a helyi iskola épülete) - utolsó beteg fogadása 18:00

Szeretnénk kiemelni, hogy a szűrés csak a vizsgálatokat tartalmazza. Sajnos, kezeléssel nem tudunk szolgálni, ugyanakkor igyekszünk a helyi orvosokkal közösen dolgozva a lehető legtöbb segítséget nyújtani az Önök számára.

Fontos, hogy ne egyszerre érkezzenek a szűrés helyszínére! Nyugodtan jöjjenek a kezdést követő órákban is, a helyszíneknél megjelölt utolsó beteg fogadásának időpontjáig várunk mindenkit szeretettel.

Fontos, hogy hozzák magukkal gyógyszereiket is, hogy orvosaink és gyógyszerészeink segíthessenek Önöknek tanácsadással.

Szervezés előkészítésért köszönettel tartozunk:
Dr. Biró Erzsébetnek, Főosztályvezető-helyettes Asszonynak
Zsukovszky Miklós, Esperes Úrnak

Kiemelt támogatóink: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye és Kárpátalja Együttműködésért és Összehangolt Fejlesztési Feladatainak Koordinációjáért Felelős Kormánybiztosa, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Helikon Hotel & Saunanak