Egyedülálló show-val jubilál az NKA a Papp László Sportarénában

Az elmúlt 25 év legnagyobb és legismertebb slágereit viszik színpadra szeptember 27-én.

2018-ban ünnepli negyedszázados fennállásának évfordulóját a Nemzeti Kulturális Alap, a rendszerváltás utáni hazai kultúrafinanszírozás talán legmeghatározóbb intézménye. Az eltelt 25 év alatt az NKA a kulturális élet valamennyi területén megkerülhetetlen szereplővé vált, legyen szó könyvkiadásról, színházról, táncról, képzőművészetről, zenéről, szépirodalomról, fotóról, vagy épp építészetről, örökségvédelemről és közművelődésről.

Az évfordulón megrendezik a 25 év, 25 nap, 25 esemény című programsorozatot. Ez az Alap koncentrált megjelenését takarja, mivel alapvetően fontos cél és feladat, hogy a szervezet tevékenységét, eredményét a társadalom szélesebb rétege is megismerje: az NKA, mint mozaikszó minél többek számára legyen tartalommal megtöltve.

---> A NagyKoncert Aréna rendezévényt 2018.09.27-én, csütörtökön tartják a Papp László Sportarénában - melyet a Könnyűzene Kollégiuma szervez, az EFOTT Kft. képviseletében. A program keretében a magyar könnyűzene kiemelkedő alakjai 3 órás show-val szórakoztatják zeneszerető közönséget. Ez egy olyan buli, ahol mindenki megtalálja az ízlésvilágát kielégítő produkciókat, olyan művészi együttműködések, amiket vagy még nem, vagy azt követően sem lehet majd látni.

---> A jegyek egységesen 1500 forintotba kerülnek, mely tartalmaz 2 darab lefogyasztható italkupont is.

---> A fellépők között szerepel többek között a Margaret Island, a Brains, a Republic, a Magashegyi Underground, az Ivan & the Parazol, a Fish!, a Cloud 9+, a Supernem, a Kelemen Kabátban, a Blahalouisiana, a The Biebers, a Hooligans, Bródy János vagy a Quimby egyik frontembere, Varga Lívius.

---> Kapunyitás: 18:30-tól