Készíts rövid videót és nyerj utazást!

Párizsba, Barcelonába, de akár Máltára is eljuthatsz. Nincsen más dolgod, mint bemutatnod az önkéntes munka különböző oldalait.

Az Európai Ifjúsági Kártya Egyesület idén is meghirdeti Erasmus+ önkéntességi díját: 9 város és egy páros európai utazási bérlet szerepel a felajánlott nyeremények között, ráadásul a győztesek eljutnak Strasbourgba, a European Youth Event (EYE) elnevezésű ifjúsági rendezvényre is.

 

Mi a feladat?

Egy, maximum egy perces filmben kell bemutatnod tapasztalataidat, élményeidet az önkéntes munkáról, majd fel kell töltened a videót a volunteer-awards.eyca.org oldalra.

Legyél kreatív, hiszen többek között ezt veszi majd figyelembe a szakmai zsűri. E mellett a bírálók nézik videó facebookos népszerűségét (szerezz lájkokat!), valamint a videó inspirációját is.

Az Európai Ifjúsági Kártya Egyesület, angolul European Youth Card Association (EYCA) egy nemzetközi ernyőszervezet. Ez alá a szervezet alá tartozik a Diákkedvezmény Rendszer is, amit a Hallgatói Önkormányzat Országos Konferenciája üzemeltet. Érdemes körbenézned az oldalon.

 


Meddig kell elvégezni a feladatot?

A videók feltöltési határideje: 2018. május 1.


Díjak, utazási lehetőségek:

Barcelona, Spanyolország
Dubrovnik, Horvátország
Lubljana, Bled or Izola, Szlovénia
Málta
Palma de Mallorca, Spanyolország
Párizs, Franciaország
Varna, Bulgária
Zaragoza, Spanyolország
2 Interrail Pass (európai utazási bérlet)
Az Air Europa által felkínált speciális útvonal, melyet a nyertes választhat ki a kínálatukból

Sikeres részvételt kívánunk!