Készíts rövid videót és nyerj utazást!

#pályázat #erasmus #EYCA

Párizsba, Barcelonába, de akár Máltára is eljuthatsz. Nincsen más dolgod, mint bemutatnod az önkéntes munka különböző oldalait.

Az Európai Ifjúsági Kártya Egyesület idén is meghirdeti Erasmus+ önkéntességi díját: 9 város és egy páros európai utazási bérlet szerepel a felajánlott nyeremények között, ráadásul a győztesek eljutnak Strasbourgba, a European Youth Event (EYE) elnevezésű ifjúsági rendezvényre is.

 

Mi a feladat?

Egy, maximum egy perces filmben kell bemutatnod tapasztalataidat, élményeidet az önkéntes munkáról, majd fel kell töltened a videót a volunteer-awards.eyca.org oldalra.

Legyél kreatív, hiszen többek között ezt veszi majd figyelembe a szakmai zsűri. E mellett a bírálók nézik videó facebookos népszerűségét (szerezz lájkokat!), valamint a videó inspirációját is.

Az Európai Ifjúsági Kártya Egyesület, angolul European Youth Card Association (EYCA) egy nemzetközi ernyőszervezet. Ez alá a szervezet alá tartozik a Diákkedvezmény Rendszer is, amit a Hallgatói Önkormányzat Országos Konferenciája üzemeltet. Érdemes körbenézned az oldalon.

 


Meddig kell elvégezni a feladatot?

A videók feltöltési határideje: 2018. május 1.


Díjak, utazási lehetőségek:

Barcelona, Spanyolország
Dubrovnik, Horvátország
Lubljana, Bled or Izola, Szlovénia
Málta
Palma de Mallorca, Spanyolország
Párizs, Franciaország
Varna, Bulgária
Zaragoza, Spanyolország
2 Interrail Pass (európai utazási bérlet)
Az Air Europa által felkínált speciális útvonal, melyet a nyertes választhat ki a kínálatukból

Sikeres részvételt kívánunk!