Jelentkezz a HÖOK Tehetségmentor programjába!

A 2020/2021-es tanévben is folytatódik a HÖOK Tehetségmentor program, mely összekapcsolja az elsőéves hallgatókat a tehetséggondozás országos és egyetemi szereplőivel, valamint azok tehetséggondozási programjaival.

A friss egyetemisták még nem ismerik a különböző szakmai fórumokat, így a Tehetségmentor program megismerteti velük az OTDK-t, a kari TDK-kat, illetve szakkollégiumokat. A programban részt vevő tehetséges hallgatók szakmai előmenetelét a kortárssegítésen alapuló rendszerben Tehetségmentorok is segíteik a jövőben az oktatók és a tudományos munkatársak mellett.

Miért jó ez Neked?
Egy olyan felsőbbéves hallgató segíti a belépésedet a tudományos életbe, aki saját maga is megjárta már az előtted álló utat. A program keretében kiaknázhatod a benned rejlő lehetőségeket egy olyan közösség részeseként, amely hozzád hasonló tehetséges fiatalokból áll.

Miben segítünk?
Képzéseket szervezünk számodra, melyek során számos területen fejlődhetsz, illetve megismertetjük veled az ösztöndíj-lehetőségeket és pályázatokat. Mentoraink révén szakmai segítséget nyújtunk neked, bemutatjuk az intézményekben megvalósuló tehetséggondozó programokat, illetve személyre szabott, a fejlődésedet segítő munkaterveket készítünk. A szakmai programok mellett közösségkovácsoló eseményeinkre is szeretettel várunk, ahol megismerheted a többi mentoráltat és megoszthatjátok egymással tapasztalaitokat.

 

Jelentkezz, ha úgy érzed, hogy szeretnél komolyabban foglalkozni a szakterületeddel, konferenciákon előadni, publikálni, esetleg szerepel a távolabbi terveid között a demonstrátorság, majd a doktori képzés, illetve ha egyszerűen csak úgy gondolod tehetséges vagy valamilyen tudományterületen. 

 

Jelentkezési időszak:

2020. szeptember 1. – 2020. szeptember 20. között

 

mentorjelentkezés másolat