SzezON 2023

Októberben újra elstartol az egyetemisták közti kupa, a SzezON. A saját intézményen kívüli élmények, a csapatjáték, és az egyetemek közti vetélkedés garantált a hét minden napján. 

 

 

A SzezON egy felsőoktatási intézmények között zajló megmérettetés, melynek célja, hogy a hallgatók többet megtudhassanak egyes szakokról, találkozhassanak más-más hallgatói élettel, tanulókkal, oktatókkal, és akár megismerkedhessenek számukra ismeretlen campusokkal. Az október 9-én kezdődő programsorozat keretein belül 8 felsőoktatási intézménybe látogathatnak el a csapatok, ahol állomásokon mérettethetik meg magukat. Minden állomáson a kihívások teljesítése és a lehető legtöbb pont megszerzése a cél. Ezen kívül a HÖOK plusz pontos challengekkel teszi izgalmassá a versengést, melyeket a hét folyamán bármikor el lehet végezni.


Regisztráció:

Fontos, hogy egy csapatba minimum 5 hallgatónak kell jelentkezni, azonos felsőoktatási intézményből, és a csapatokat is kell külön regisztrálni, október 5-ig. Ennek menetét a Szezon 2023 facebook eseményben megtalálod. 


Ahhoz, hogy a csapatod számára elérhetőek legyenek az állomásrészletek, minden csapattagnak regisztrálni kell az universum.hu oldalára. Itt hamarosan megtalálhatod a pontos helyszínt, időpontot és mindent, ami segítségedre lehet a hét során. 


Jelentkezz Te is, és bizonyítsd be, hogy a Te csapatod a legügyesebb!