Pályázati felhívás: Sportoljatok a gólyatáborban!

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája 2018-ban is pályázatot hirdet felsőoktatási intézmények számára, egész napos gólyatábori sportprogramra.

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája az előző három évben a sport népszerűsítése érdekében, több felsőoktatási gólyatábor helyszínére szervezett nagy sikerrel sportprogramokat. Cél, mint az előző években is, hogy 2018 nyarán a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód szerepét kihangsúlyozva, minél több elsőéveshez jussanak el programjaink, ezáltal a sport és az egészségtudatosság körében megfogalmazott üzeneteink.


Pályázat célja és tartalma

A pályázat célja, hogy sportprogramokkal támogassuk azokat a gólyatáborokat, amelyek közösségépítő programjaik és az egyetemi mindennapok megismertetése mellett fontosnak tartják az egészséges életmód és az aktív mozgás népszerűsítését is programjaikban.


Pályázók köre

Minden magyarországi felsőoktatási intézmény pályázhat.


Pályázat benyújtása

A pályázati anyagokat Nagy Dánielhez, a HÖOK sportért felelős elnökségi tagjához kell eljuttatni e-mailben. E-mail tárgya: intézmény neve, kar neve_höokgólyatábor_2018

Email cím: nagy.daniel@hook.hu

A pályázat leadási határideje: 2018. június 6.


A pályázati felhívás >>>ezen a linken<<< tölthető le (pdf).