Várjuk a 2023. évi EFOTT házigazdáját

Az EFOTT tulajdonos szervezete, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája pályázati felhívást tesz közzé a 2023-as fesztivál házigazda szerepére. Az országos hallgatói érdekképviseleti szervezet várja mindazon felsőoktatási intézmények jelentkezését, akik szeretnének részt venni a jövő évi EFOTT megszervezésében, és az intézmény hozzáadott tudásával fejleszteni a rendezvényt. 

Tavaly igazi siker lett a MATE házigazda egyetem törekvése, és az EFOTT megzöldült! Az intézmény által hozott hulladékgazdálkodási megoldásoknak köszönhetően a fesztiválon keletkezett hulladék mindösszesen 5%-a került lerakásra. Minden évben kiemelt célunk a pályázatot elnyerő egyetemmmel együttműködve valami újat alkotni. A nyertes intézmény ezzel nem csupán egy hazai fesztiválszervezésből veheti ki a részét, hanem kihasználhatja az ezáltal szerzett remek lehetőséget a brandépítésre, illetve hírének erősítésére. 

A pályázatok elbírálása során kiemelten vizsgáljuk továbbá az UNIverzum fesztiválhelyszínre tervezett programokat. Az UNIverzum az EFOTT kiemelt nappali helyszíne, a fesztivál egyetemi kampusza, ahol a látogatók minden olyan szolgáltatást megtalálnak, amelyet egy 21. századi felsőoktatási intézmény kínál. A pályázó intézmények részéről azt várjuk, hogy javaslatot tegyenek olyan élményorientált kulturális, digitalizációs, közéleti, turisztikai, karrier- és sportprogramokra, melyek segítenek a látogatóknak jobban megismerni a pályázó intézményt, a hallgatói életet, egyúttal érdekes és színvonalas nappali kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a fesztivál látogatóinak.

 

A pályázat beadásának határideje: 2022. november 28. (hétfő) 12.00 óra, a pályázat eredményhirdetése pedig várhatóan 2022. december 2. (péntek) 10.00 óra.

 

== A részletek az alábbi pályázati kiírásban olvashatóak. ==

 

A pályázattal kapcsolatos további információ a palyazat@efott.hu címen kérhető.

 

EFOTT Kft. Menedzsment